Polityka prywatności serwisu formaswiatla.pl

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług formaswiatla.pl poprzez Serwis.

Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Maciej Szablewski Grafovid z siedzibą w Niwy ostrołęckie 8A, 05-660 WARKA NIP 9512249598 REGON 363716786

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

  1. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

Dane osobowe gromadzone na Stronie wykorzystywane są w następujących celach:

  • Rejestracja i uwierzytelnienie użytkownika;
  • Przetwarzanie i dostawa zamówień klienta;
  • Interakcja z sieciami społecznościowymi;
  • Emisja biuletynów i komunikacja w celach komercyjnych;
  • Zbiór recenzji użytkowników.

Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis formaswiatla.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

Na skróty
01

Kto administruje moimi danymi osobowymi?

Sklep formaswiatla.pl jest prowadzony przez firmę Maciej Szablewski Grafovid, NIP : 9512249598, REGON 363716786, ul. Niwy Ostrołęckie 8A, 05-660 Warka.

02

Chcę zmienić/usunąć przekazane dane

Masz do tego pełne prawo ! Wystarczy się z nami skontaktować w celu dokonania zmian lub całkowitego usunięcia danych Ciebie dotyczących.

03

W jakim celu gromadzicie dane osobowe?

Twoje dane są przetwarzane między innymi w celach takich jak : realizacja zamówienia, odpowiedź na formularz kontaktowy, dostosowanie przekazu marketingowego czy wysłanie biuletynu. Każde z powyższych działań jest realizowane po uprzedniej Twojej akceptacji.

04

Czy moje dane osobowe są bezpieczne ?

Oczywiście, przetwarzamy Twoje dane osobowe wyłącznie do realizacji zaakceptowanych przez Ciebie celów. Nasze procedury zapobiegają udostępnieniu danych osobowych osobom nieupoważnionym i nie są one sprzedawane do zewnętrznych podmiotów.

POTRZEBUJESZ WIĘCEJ INFORMACJI?

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji

Poniedziałek – Piątek od 09:00 do 18:00

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ

DANE KONTAKTOWE

Asset 3

(+48)514188942

Asset 4

Szukasz dodatkowych informacji ? Jesteśmy do Twojej dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach od 9h00 do 18h00.